Μας ελάτε σε επαφή με
Zhang Peifeng

Τηλεφωνικό νούμερο : 13953400544

DEZHOU AOXIN AIR CONDITIONING EQUIPMENT CO.LTD

Co. εξοπλισμού κλιματισμού Aoxin Dezhou, ΕΠΕ

  • DEZHOU AOXIN AIR CONDITIONING EQUIPMENT CO.LTD
  • DEZHOU AOXIN AIR CONDITIONING EQUIPMENT CO.LTD
  • DEZHOU AOXIN AIR CONDITIONING EQUIPMENT CO.LTD
  • DEZHOU AOXIN AIR CONDITIONING EQUIPMENT CO.LTD
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Aoxin Αριθμός Υπαλλήλων 59~70
Ετήσιες πωλήσεις 9999999-10000000 Ιδρύθηκε Έτος 1991
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

  Η Co. εξοπλισμού κλιματισμού Aoxin Dezhou, ΕΠΕ (στο παρελθόν Co., ΕΠΕ εξοπλισμού κλιματισμού Shandong Jianhua), που ιδρύονται το 1997, βρίσκεται στη ζώνη βιομηχανικής ανάπτυξης Tengzhuang, πόλη Dezhou, επαρχία Shandong, και η μεταφορά και η επικοινωνία είναι κατάλληλες. Είναι ειδικευμένη επιχείρηση στην κατασκευή του κεντρικού εξοπλισμού κλιματισμού, με την ισχυρή τεχνική δύναμη και παραγωγής η ποιότητα των προϊόντων είναι αξιόπιστη, η υπηρεσία είναι θερμή και στοχαστική, η διοικητική έννοια είναι νέα, ο μηχανισμός είναι εύκαμπτος, η προσαρμοστικότητα είναι ισχυρή και στέκεται στη βιομηχανία.

  Τα τελευταία χρόνια, έχουμε πραγματοποιήσει την εκτενή τεχνική συνεργασία με τα ιδρύματα σχεδίου και τα όργανα επιστημονικής έρευνας, περάσαμε IS09001 που η διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων, προσχώρησε στην ένωση βιομηχανίας της Κίνας FRP, και η συνεχώς υιοθετημένες προηγμένη τεχνολογία και οι τεχνικές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συνεχώς ενημερώνουν τα προϊόντα, την παραγωγή κλίμακας και την ποιότητα.

  Αυτή τη στιγμή, το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει το σχέδιο, την κατασκευή, την εγκατάσταση, την ανάθεση, τη συντήρηση και άλλες μιας στάσης υπηρεσίες, και έχει διαμορφώσει μια επαγγελματική επιχείρηση παραγωγής, λειτουργίας και επιστημονικής έρευνας του κεντρικού κλιματισμού με τις πλήρεις κατηγορίες προϊόντων και την ισχυρή περιεκτική ενισχυτική ικανότητα.

  Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην Κίνα, και έχουν εξαχθεί στη Νότια Κορέα, τη Μογγολία και τη Γιουγκοσλαβία, και ήταν καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

  Στον όλο και περισσότερο άγριο διεθνή και εσωτερικό ανταγωνισμό, ο κλιματισμός Aoxin καθορίζεται για να υιοθετήσει τον τρόπο την παγκόσμια προηγμένη τεχνολογία και τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας του, και να αναπτύξει συνεχώς τα προϊόντα αρίστης ποιότητας, αξίας υψηλής τεχνολογίας ικανοποιημένης και υψηλής προστιθέμενης. Με τον προηγμένο εξοπλισμό, την τέλεια τεχνολογία και την επιστημονική διαχείριση, τα κεντρικά προϊόντα σειράς κλιματισμού Aoxin είναι βασισμένα στην εγχώρια αγορά και προς τη διεθνή αγορά.

Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Κίνα DEZHOU AOXIN AIR CONDITIONING EQUIPMENT CO.LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα DEZHOU AOXIN AIR CONDITIONING EQUIPMENT CO.LTD Εταιρικό Προφίλ 1